Smokers

Kopa smoker är en mångsidig varmrök/ugn med hög hastighet för elektrisk uppvärmning. KOPA rökugn är en traditionell smoker för
2000-talets restaurang. Långsamt tillagade rätter som hittills varit möjliga att tillaga endast med användning av traditionella vedugnar och tillagningsmetoder, kan nu tillagas i en smoker som är hygieniskt lämpad för restauranger och är elektroniskt styrd för enkel användning.

”Litle Red Smokehouse” från Texas, modell 250 FS Barbecue skåp

Detta barbecueskåp har många funktioner som kommer att överraska dig med sin produktivitet och effektivitet, även om den endast
tar upp en kvadratmeter golvyta! 

Den kompakta storleken gör det lätt att hitta en plats för denna ”smoker” även i trånga kök.

Du kan röka ett 150 kilo tunga köttstycken eller 50 stora ribbs per omgång. Jämn tillagning garanteras med en höghastighets luftsystem,
ingen rotation av köttet krävs.

Denna mångsidiga smoker kan utföra flera roller, den kan snabbt tillaga revben eller kycklingar när det är bråttom, men den kan också
röka långsamt för att producera makalös gammaldags berbecue. Denna enhet finns även med ett elektriskt ugnselement (modell 250FSE)
för ännu större effektivitet och flexibilitet, smokern är CE märkt 230V.

Ladda ned kataloger och video här!