Franska zinkbarer

I generationer har människor samlats för att ta sig ett glas vin eller en gemensam måltid på en plats som ligger dem varmt om hjärtat. Kulturen att dela och utbyta ideer kommer naturligt och är grunden för den franska levnadskonsten.

Dessa värderingar är förknippade med fransk lyx och är erkända och uppskattade över hela världen. 

”I hjärtat av samhället” finns Les Etains de Lyon, där förmedlar vi ett tillstånd av tänka på skapandet av barbänkar och köksbänkar av tenn. Detta ädla och eleganta material har naturligt följt med tiden genom att anpassa sig till alla inredningsstilar. Denna förmåga att åldras och förbättras med tiden är bara en annan av dess behag.

Sedan 1947 har våra hantverkare bemästrat och utvecklat sina färdigheter att jobba med tenn, vilket gör det till en konstart som kräver stor kunskap och skicklighet.

Deras inspiration genljuder i deras skapelser, som alla är autentisk och utlovad som en unik, hög kvalitet och skräddarsydd produkt. Vi erbjuder dig en handgjord produkt med garanti och äkthetsintyg. Sedan 1947 pryder våra diskar prestigefyllda miljöer, och eftersom allt börjar med känslor har vi valt flera av våra vackraste skapelser. Vår kunskap och skicklighet kommer att förbättra din bardisk på ett elegant och raffinerad sätt, så låt dig skämmas bort… Släpp loss din fantasi, skapa din egna unika bar som är skräddarsydd för dina egna stilar med tillägg av gravyrer mm.

Ladda ned kataloger och video här!